Tysk bofellesskap for personer med demens velger Helland

1. oktober åpner Pflegedienst Leusbroch sitt nye bofellesskap for personer med demens i Wettringen i Tyskland. De har valgt Helland som møbelleverandør.

25 års erfaring
Wettringen ligger i delstaten Nord-Rhein/Westfalen, ca 2 timer nord for Düsseldorf. Pflegedienst Leusbrock er et familiedrevet foretak med mer enn 25 års erfaring innenfor hjemmebasert omsorg.

I hjertet av samfunnet Wettringen har Pflegedienst bygget bofellesskap på den tidligere eiendommen til Albert Schweitzer skole. Her finnes både enkel og dobbel-leiligheter. Pflegedienst ønsker med dette senteret å gi rimelige høykvalitets-boliger for personer med nedsatt funksjonsevne.


Fokus på funksjonalitet

Bofellesskapet har valgt å innrede med flere av våre møbelserier. Fra Helland Møbler har kunden har valgt Duun stablestol, Pan sittegrupper, Pan og Fjording hvilestoler og Tiara i grupper.

Vi er svært glad for at fremoverlente helseaktører velger våre produkter til sine prosjekter. Vårt fokus på form og funksjon resulterer i møbler og inventar som blir stadig mer etterspurt.

Tidløse Tiara-stoler bidrar til en lun og moderne stil.

Duun stablestol er designet av Helge Taraldsen MNIL.


Vi gratulerer med åpningen!

Ta gjerne en titt i vår katalog om du vil se flere av våre produkter.