Tysk bofellesskap för personer med demens velger Helland

1. oktober åpner Pflegedienst Leusbroch sitt nye bofellesskap for personer med demens i Wettringen i Tyskland. De har valt Helland som møbelleverandør.

25 års erfarenhet
Wettringen ligger i delstaten Nord-Rhein/Westfalen, ca 2 timer norr om Düsseldorf. Pflegedienst Leusbrock er et familiedrevet foretak med mer än 25 års erfarenhet innenfor hjemmebasert omsorg.

I hjertet av samfunnet Wettringen har Pflegedienst bygget bofellesskap på den tidligere eiendommen til Albert Schweitzer skole. Her finnes både enkel og dobbel-leiligheter. Pflegedienst ønsker med dette senteret å gi rimelige høykvalitets-boliger for personer med nedsatt funksjonsevne.


Fokus på funksjonalitet

Bofellesskapet har valt å innrede med flere av våre møbelserier. Fra Helland Møbler har kunden har valt Duun stablestol, Pan sittegrupper, Pan og Fjording hvilestoler og Tiara i grupper.

Vi er svært glad for at fremoverlente helseaktører velger våre produkter til sine prosjekter. Vårt fokus på form och funksjon resulterar i möbler och inventar som blir stadig mer etterspurt.

Tidlösa Tiara-stoler bidrar till en lun og moderne stil.

Duun stablestol er designed av Helge Taraldsen MNIL.


Vi gratulerer med åpningen!

Ta gjerne en titt i vår katalog om du vil se flere av våre produkter.