Gi møblene lenger levetid

Vi produserer møbler som kan oppgraderes og fornyes og dermed få forlenget levetid. Fornying av møbler kan være bytte av et slitt og skittent tekstil på rammeverket, nytt skum i sete eller ryggputer, bytte av rammeverk eller full overflaterenovering av treverket.

Godt design.

I produktutviklingen har vi bevisst valgt å jobbe med designere som bruker strategiske og håndverkmessige gode løsninger for å lage et møbel som holder god kvalitet og kan leve lenge. Treverk er et tidløst og klassisk materiale til møbelproduksjon som varer i tiår. En oppgradering av overflatebehandlingen kan raskt gi møbelet nye 10-15 år brukstid. 

Utskiftning av tekstiler.

Omsorgsenheter har hyppig og hard bruk av møblene og tekstiler er det første som får synlig slitasje og skade. Tekstiler som setetrekk og armlenetrekk kan enkelt byttes for å opprettholde møbelets fysiske og visuelle kvalitet. Tekstiler kan også ofte plassere et møbel i en tidsepoke og gjøre at møbelet føles utdatert. En eldre sofagruppe kan tre inn i moderne tider bare ved å bytte til et nytt tekstil.

Synlige skruer gir fordeler.

Som en del av vår bærekraftige filosofi monterer vi møblene med synlige skruer. Dette gir oss og kundene en rekke miljømessige og økonomiske fordeler. Synlige skruer gjør det lett å etterstramme og justere uten spesialverktøy og enkelt å demontere møbelet for renovering. Denne fleksibiliteten har ikke limte møbler eller møbler med skjulte skruer.

Garanti.

Vi gir 10 års garanti mot fabrikasjonsfeil på våre modeller, og 5 års garanti på elektriske komponenter og gasspumper. Tekstilene møblene er trukket i står tekstilleverandøren garantiansvarlig for.

Renoveringsprosjekter.

Gjennom samarbeid med eksterne aktører tilbyr vi totalrenovering av våre modeller på store og små prosjekter. Nettverket vårt er spredt over hele landet for å kunne tilby tids- og kostnadseffektiv renovering.