Helland soft-kolleksjon

Denne høsten lanserer vi en ny og spennende kolleksjon innen helse- og omsorgsmøbler. Gode hvileopplevelser skapes gjennom møbler som er designet spesifikt for godt voksne. Kroppen endrer seg hele livet, og spesielt når man blir eldre er sitte- og hvileopplevelsen viktig for rekonvalesens, trivsel og velvære. 

Rom som skaper trivsel

Et omsorgsmøbel designet og utformet som hjemmemøbler er med på å skape lune og hyggelig rom. Forskning viser at de fysiske miljøene vi oppholder oss i påvirker trivselen vår i stor grad. Bomiljøet skal balansere møbler som gjør hverdagen enklere og ivaretar beboerens fysiske og psykiske utfordringer, med et estetisk uttrykk som utsonder omsorg, ro og hjemlig følelse. Derfor er strategisk planlegging av møblering i omsorgsmiljø viktig for både beboernes hverdag og de ansattes arbeidsmiljø.

Helland Soft-kolleksjonen

Soft-kolleksjonen er et etterlengtet tilskudd innen hjemmekoselige omsorgsmøbler. Kolleksjonen har et modulsystem som gir stor møbleringsfleksibilitet, samt en sofagruppe, stol og hvilestol. Alle møblene har myke og avrundede former som gir et vennlig inntrykk. Ved å velge tekstil fra vår standard kolleksjon kan uttrykket enkelt tilpasses interiøret og gi rommet et personlig preg. Møblene er designet med en bærekraftig tankegang hvor du kan bytte ut deler (se spesifikasjon på hvert produkt) ved behov for å gi møbelet lenger levetid.

Helland Soft-kolleksjon er vår nyeste kolleksjon og har fortsatt våre signaturer egenskaper:

  • Høyere sittehøyde som gjør det enklere å reise seg opp og sette seg ned
  • Stødige og trygge armlener
  • Myk men støttende polstring i putene som gir kroppen ekstra god hvilekomfort
  • Tilvalg som vanntette beskyttelsestrekk
  • Låsemekanisme på sving- og vippfunksjoner
  • Moderne og tidløst design med hjemmekoselige kvaliteter
  • Bærekraftig design – utskiftbare deler 
    Helland Tidal sittegruppe

    Tidal-serien

    Tidal-serien har et tidløst og klassisk design og gir møbleringen stor fleksibilitet. Serien inneholder et modulbasert sofasystem med 1 - 3,5 seter og hjørnemoduler, samt hvilestol, loungestol og loungestol XL. Tidal kan derfor enkelt tilpasset små og store rom. Serien bringer nå det etterlengtede lune og trivelige hjemmedesignet inn på helse- og omsorgsenhetene. 

    Se Tidal-serien her

    Christina sittegruppe

    Christina er et svært fleksibelt modulsystem med et moderne design. Sittegruppen har den perfekte kombinasjonen av funksjonalitet og estetikk, med et bredt utvalg tilpasningsmuligheter. Christina har moduler fra 1 til 3,5 -seter, forskjellige ende- og hjørnmoduler, 6 typer vanger, 8 typer ben, divan og daybed. Velg utforming for å skape et stramt og moderne uttrykk, eller et mykere uttrykk med avrundede former. Den ergonomiske utformingen med ekstra setehøyde, stødige konstruksjon samt komfortable og faste puter gjør sittegruppen spesielt godt egnet for godt voksne.

    Se Christina sittegruppe her

    Enya hvilestol

    Enya hvilestol har stilrene og myke linjer kombinert med ergonomisk design. Den myke og støttende polstringen gir kroppen ekstra god sittekomfort. Stolryggen har «ørelapper» som gir en følelse av å være omsluttet når du setter deg ned i stolen.


    Se Enya hvilestoler her

    Robin stol

    Robin stol er designet med enkle og rene linjer som gir den et tidløst uttrykk. Stolens overstoppede rygg og stødige armlenene skaper et lunt og hjemmekoselig inntrykk. Til tross for sin kompakte størrelse, tilbyr Robin stol en overraskende god sittekomfort. Den ergonomiske utformingen gir støtte akkurat der du trenger det, slik at du kan sitte komfortabelt i timevis, enten du leser en bok, nyter en kopp te, eller har en samtale med venner.

    Se Robin stol her