Nytt svensk smartsenter for eldreomsorg velger Helland

Rosenbackens eldreomsorg, et nytt omsorgssenter med fokus på smarte løsninger, velger Helland som møbelleverandør til sine fellesområder.

Rosenbackens eldreomsorg er et nytt omsorgssenter lokalisert i midt-Sverige. Omsorgssenteret er spekket med smarte tekniske løsninger. Blant annet har alle enhetene innlagt wifi og digitale låser som skal forhindre at beboerne går feil. I tillegg mottar personalet sikkerhetsvarsel når dører åpnes. 

Senteret har også tilgang til nødvann i tilfelle bakterieutbrudd i det kommunale rørsystemet. 

Tilgjengelighet og funksjonalitet i fokus

Omsorgssenteret har blitt bygget med tilgjengelighet og funksjonalitet i fokus. Fargemarkeringer, kontraster og lysinnslipp skal bidra til overblikk og forenkle orientering og fremkommelighet for beboerne. 

I vår komfortable Pan-sittegruppe kan beboerne også finne roen i allrommene.


Funksjonalitet og design

Fokuset på funksjonalitet blir også ivaretatt på inventarfronten. Omsorgssenteret har valgt å innrede med flere av Hellands møbelserier. Matsaler og allrom er møblert med sittegrupper og stoler fra Pan-serien. Her ivaretas beboernes komfort enten de sitter til bords eller i tv-stuen.

I kaféen på bakkeplan har omsorgssenteret valgt våre tidløse Tiara-stoler, mens ulike farger av vår Dis stoler får plass i atriumet som snart står klart.

Tidløse Tiara-stoler bidrar til å sette en lun og avslappende stemning i kaféen på bakkeplan.

Vi ser at vår fokus på form og funksjon resulterer i møbler og inventar som blir stadig mer etterspurt, og vi er svært glad for at fremoverlente helseaktører velger våre produkter til sine prosjekter. 

 

Kilder:  https://www.svt.se/nyheter/lokalt