FUNKSJONELLE OMSORGSMØBLER

MED FOKUS PÅ ENKEL FORFLYTNING, ERGONOMI OG RENHOLD

Bobo ørelappstol

Lun og komfortabel med god sittekomfort

Historie

Helland blir Grunnlagt

I 1947 ble Helland lenestolfabrikk etablert. Johan Helland, Ole Helland og Jørgen Lied startet produksjon av møbler i ei gammel og trekkfull tyskerbrakke. Johan Helland styrte etter mottoet «Sakte opp og fram, aldri tilbake»

Historie

Comet

Hans Brattrud´s modell Comet ble lansert i 1960 og er fortsatt en del av vårt sortimentet. Dette er bærekraft i praksis gjennom godt design og godt håndverk.  

Historie

Bo-Lett-a

På slutten av 60-tallet kom modellen som var med på å definere identiteten vi har i dag. Modellen Bo-Lett-A  ble lansert som et konsept til godt voksne mennesker, og var skreddersydd for alders og sykehjem. Vi var den første norske møbelprodusenten med egen serie rettet mot denne målgruppen.

Historie

Helland 70 år

Vi har fra starten tenkt bærekraftig og laget varige og gjennomtenkte møbler. Med formsikkert design, fleksible løsninger og høy kvalitet er vi en sterk aktør i markedet for helsemøbler til det offentlige.

Crew

Crew Hvilestol

Med modellen Crew starter Helland en ny tidsregning! Crew er designet spesielt med tanke på god sitte og ligge komfort. Hvilestolen kan benyttes både som hvile- og sovestol.